Utbildning av hjärtstartare

Idag överlever endast 7% vid ett hjärtstopp. Investerar du i en hjärtstartare och utbildning ökar överlevnaden till över 70%. Det är en billig livförsäkring. Vill du veta mer så klicka på länken nedan så kontaktar jag dig inom 48h.

Jag vill veta mer om hjärtstartare och utbildningen av hjärtstartare >>


HLR samt Första Hjälpen 

Till företag anpassar vi utbildningen utifrån vilka risker som finns på din arbetsplats. Vi lär dig agera i väntan på ambulans för att du ska känna dig trygg och för att minska komplikationerna om ett akut sjukdomsfall eller olycksfall inträffar. Vill du veta mer så klicka på länken nedan så kontaktar jag dig inom 48h.

Jag vill veta mer om företagsutbildningen >>


Hjärt och lungräddning Vuxna

10 000 hjärtstopp sker varje år utanför sjukhuset i Sverige. Ditt agerande har en avgörande betydelse. För varje minut som går minskas överlevnaden med 10% om ingen agerar. Vill du veta mer om kursen så klicka på länken nedan så kontaktar jag dig inom 48h.

Jag vill veta mer om hjärt och lungräddning vuxna >>


HLR samt första hjälpen  inriktning barn

Detta är en heltäckande utbildning som berör dem vanligaste olycksfallen och sjukdomsfallen ett barn kan drabbas av. Vi växlar teoretisk kunskap med att du får öva praktiskt på olika moment. Har du barn eller barnbarn eller jobbar med barn är detta en mycket nyttig kunskap för att öka tryggheten i väntan på ambulans. Är du intresserad av att gå en utbildning gå in under rubrik BOKA och välj utbildningstillfälle. Anmäl dig redan idag, begränsat antal platser.

Jag vill veta mer om utbildningen >>Medlem i Branschrådet för Hjärtstartare i Sverige 2018